Vilkår og betingelser

Ved å bruke denne nettbutikken godtar du følgende vilkår og betingelser:

  1. Medprax.no drives av Steinnes, org.nr. 919400706. Teigen 1, 4389 Vikeså. e-post: post@medprax.no, mobil: +47 920 99 608
  2. Nettbutikken er beregnet på næringsdrivende og alle priser er i Norske Kroner, og vises eks. mva.
  3. Du kan betale med Visa og Mastercard, VIPPS eller faktura. Ved faktura vil varene bli sendt når vi har mottatt betaling. Ved betaling med kort og VIPPS trekkes beløpet når du har fullført betalingsvinduet i nettbutikken.
  4. Normalt er leveringstid 2-4 uker. Vi tilstreber å ha våre mestselgende produkter på lager, men kan ikke garantere for leveringstid – det oppgis et estimert leveringstidspunkt for hver vare på forespørsel.
  5. Som næringsdrivende har vi ikke standard 14 dagers åpent kjøp – vi ønsker likevel at du blir fornøyd, og dersom du ønsker å returnere varer, kan det ordnes ved å ta kontakt med oss.
  6. Vi benytter 3.partsleverandør på betaling, Bambora. Vi tar ikke ansvar for feil, mangler eller situasjoner som oppstår i selve transaksjonen.
  7. Vi benytter oss av et sikerhetssertifikat (SSL) som krypterer informasjonen på nettbutikken. Vi er likevel ikke ansvarlige for uforsiktig bruk av personopplysninger som bruker oppgir ved feil. Vi ber ikke om mer informasjon enn det som oppgis på bestillingsskjema.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan MEDPRAX behandler persondata og informasjon om våre brukere / kunder, ihht. Personopplysningsloven $

  1. Behandlingsansvarlig

Det er Medprax v / Trygve Steinnes som er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn.

Kontaktinfo:
post@medprax.no
Tlf. (+47) 920 99 608
Adresse: Teigen 1, 4389 Vikeså

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

MEDPRAX er en norsk nettbutikk for leger og medisinsk personell. Vi er dermed rettet mot bedriftsmarkedet og har således begrenset behov for å lagre personopplysninger. Det er likevel enkelte basisopplysninger som samles inn. Under er en oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn, og hvorfor.

Navn: Navn på bestiller for å sende produktet til rett kontaktperson, samt for personlig kundeoppfølging
Adresse: Her brukes først og fremst firmaadresse, og da for å sende bestilte produkter.
Telefon: Telefonnummer brukes for å følge opp kunden og bestillinger gjort i vår nettbutikk.
E-post: E-postadresse brukes for å følge opp kunden og bestillinger gjort i vår nettbutikk

3. Lagring

Alle opplysningene nevnt over lagres i vårt kundebehandlingsssystem. Systemet er levert på plattformen  WordPress / Woocommerce som hostes på et webhotell hos Domeneshop og deres Vilkår og informasjon om personopplysningsbehandlinger finner du her: https://www.domeneshop.no/terms#privacy

Vi lagrer opplysningene så lenge du er kunde hos oss. Dersom du ikke bruker nettbutikken vår over en sammenhengende periode på 24 måneder vil vi slette informasjonen vi har lagret om deg.

Navn og adresser er tilgjengelig for kunden på ”Min konto”. Her kan disse opplysningene endres. Brukeren kan også når som helst be om å bli slettet som bruker, og alle opplysninger vil da bli slettet fra alle våre systemer. For å bli slettet kan man sende epost til post@medprax.no eller ringe 920 99 608 og be om å bli slettet.

Du kan også endre preferanser i forhold til å motta tilbud/informasjon fra oss på din epost. Dette samtykke kan trekkes tilbake når som helst.

  1. Informasjonskapsler (Cookies)

 Medprax.no benytter seg av Informasjonskapsler (såkalte cookies) til ulike formål.

Informasjonskapsler / cookies er små tekstfiler som blir lagret inne i brukerens nettleser (Chrome, Safari, Explorer etc). Tekstfilen lagrer brukerens IP-adresse.

På Medprax.no benytter vi informasjonskapsler i forbindelse med følgende tjenester:

Google Analytics

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse (anonymisert / maskert slik at det ikke kan identifisere), og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.